commissie naar echte professionele portret schilders.

van Canvaz.com


Voorbeelden       Studio Foto's      
  English Version    Deutsch    Espania    Dutch
Meest Bekend
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Canvaz Inc is een in China gebaseerde serieuze kunst gallerij en olieschilderijen fabrikant (fabriek). Terwijl het houden van correcte kwaliteit, verkopen wij olieschilderijen globaal tegen de beste prijs op deze planeet, 60% gaat naar Amerika, de rest gaat naar de EU en de rest van de wereld.

 

 

Met onze getallenteerde Chinese olieschilders, bieden wij 100% hand geschilderde olieschilderijen aan op verschillende onderwerpen en stijlen. Echte kunst is altijd duur, ook al is het een reproductie. Prijs voordelen in China maken het mogelijk om betaalbare echte kunst aan te bieden aan onze klanten in elke hoek van de wereld. De meeste van onze olieschilders zijn strikt opgeleid en werden gecultiveerd wanneer zij waren in school en universiteit. Dit helpt ons alle klassieke stijlcommissies gemakkelijk te behandelen. Niet alleen het Chinees olieschilderen.

Canvaz Inc heeft 6 jaar ervaring in de olieschilderij industrie, en 3 jaar online verkoop ervaring. Wij verkopen enkel een duizend olieschilderijen per jaar, om de kwaliteit van ons handwerk te behouden. Wanneer schilders een ontwerp krijgen, schetsen ze het op een wit doek met potlood, het is geen wonder, zelfs grootte olieschilders gebruiken potlood, om de eerste laag te creëren. Op dit ogenblik, is het olieschilderij nog steeds ruw en u kunt sommige grote kleurenblokken slechts zien. 1 of 2 dagen later, droogt het, en dan begint de schilder met de 2de laag. Gewoonlijk komt een stuk van reproductie tot stand wanneer de derde laag wordt gedaan, als geen correctie nodig is.

Gecategoriseerde Schilderen van de Olie Reproducties

We bieden olieschilderijen aan en portrets in bijna alle mogelijke categorieën inclusief Abstract, Impresionisme, Expresionisme, Renaissance, Economisch en veel meer andere. Allemaal hand geschilderd door onze goed opgeleide en tallentvolle olieschilders.

Onze zaken omvatten populaire kunst, oude meester reproducties, opmaat portret olieschilderijen (van foto naar olieschilderij op doek) en belangrijke 19de eeuwse olieschilderijen

  
2003-2014 Canvaz.com
Tel: 86-18360489951;   Address: Buji, Shenzhen, Guangdong,China zip:518112
 

Back to Oil Paintings Company

Mechanical Knowhow